דף הסבר למטופל לפני ואחרי הטיפול בלייזר
הנכם נמצאים בעמוד פנימי מומלץ ללחוץ כאן ולעבור לעמוד הראשי בנושא זה »
שאלה מאת טניה12/06/2007
שלום
ברצוני לקבל מידע על עלות ניתוח להעלמת ורידים בלייזר , זמן החלמה אחריו ואיך ניתן לבצע תהליך זה עבור אדם אשר אינו מתגורר בארץ, אלא בה במיוחד לביצוע הניתוח.
תודה רבה
טניה
שאלה מאת אתי יצחקי18/09/2007
שלום,
אני עומדת בפני ניתוח רגיל של הוצאת ורידים לכל אורך הרגל. המלצת הרופא היא לא לעבור טיפול/ניתוח בליזר מכיוון שמדובר בטיפול אסטטי ואני צריכה לעבור טיפול "עמוק" לדבריו.
מדובר בורידים בולטים מעל הברך ועד למפשעה וכן דליות ונימים עד לגובה הברך. בדרך כלל אני לא סובלת מכאבים - רק בתקופת הריון.
אני בת 36 ומקבלת טיפול במיקרופירין 100.
האם כדאי לי לבוא לבדיקה, האם יתכן שטיפול בלייזר אכן יתאים?
שלום אתי יצחקי,
לדעתי את מתאימה לטיפול בליזר והרופא המטפל פשוט איננו מבצע את הניתוח החדשני. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.בברכה,
דר' ארנון קורן
שאלה מאת ליאת כהן25/11/2007
שלום,
אני בת 31. לפני כשלושה שבועות וחצי ילדתי את ביתי השנייה. לפני ההיריון הראשון סבלתי מורירים ברגל ימין בימי המחזור ולמעט ימים אלו סבלתי מהופעת הורירים באותה הרגל רק מבחינה אסטתית. בהיריון הראשון המצב החמיר והורירים ממש בלטו וכאבו ובהיריון השני המצב הפך בלתי נסבל מבחינת הכאב וכן מבחינה אסטתית ובהמלצת רופא הנשים גרבתי גרב אלסטית (במהלך ההיריון השני הופיעו ורידים גם ברגל שמאל). שאלתי היא האם עלי לקבוע תור אצל כירורג כלי דם כפי שייעץ לי רופא הנשים במהלך ההיריון או שאפשר ורצוי להגיע אליכם? בנוסף, אני סובלת מטרומבוציטופניה - האם עלולה להיות בעיה לעבור את ההליך הרפואי המומלץ במקרה שלי? ושאלתי האחרונה היא לגבי מועד ההגעה, כפי שציינתי, ילדתי לפני כשלושה שבועות אולי רצוי להמתין קצת?
תודה רבה,
ליאת
שלום ליאת כהן,
עליך להבדק על ידי כירורג כלי דם ורק 3 חודשים לאחר הלידה מכיוון שהשינויים שנגרמו בתקופת ההריון ישתפרו באופן ספונטני בתקופה זו. אשמח לראותך במרפאתי לצורך ביצוע דופלקס ורידים.לאחר הבדיקה אמליץ על הטיפול . ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.בברכה,
דר' ארנון קורן






ניתוח לייזר תוך ורידי נמשך כשעה ולאחריו רצוי לשהות לביקורת ראשונה אחר 1 שבוע. העלות נקבעת לאחר בדיקת דופלקס ורידים על ידי הרופא המבצע את הטיפול.המטופל צריך לתכנן שהות של כ-10 ימים בארץ (בעבר היו 2 תיריים שעבו את הארץ לאחר 7 ימים)
בברכה,
דר' ארנון קורן