טיפול

שלום, הייתי רוצה לדעת אם הנך מטפל בבעיות שושנה ברגליים?
תודה.

שלום קולט,
שושנה או אריספלס היא תוצאה של חדירת חידק לדרכי הלימפה ויצירת נזק .כירורגית כלי הדם עוסקת במניעת התופעה וטיפול בתוצאותיה. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האתר אינו מהווה תחליף להתייעצות ישירה עם מומחה כלי דם / ורידים ואינו מהווה טיפול מכל סוג שהוא

לזימון תור ניתן ליצור קשר עם מירית מנהלת מרפאות מדיקורן בטלפון 054-9430008

לקביעת תור 24/7 ניתן להתקשר 053-9956682

medica מרכזים רפואיים - רמת החייל

רח' הברזל 28, רמת החייל, ת"א.

טלפון לזימון תורים - 2147*

מרכז רפואי הרצליה מדיקל סנטר
רחוב החושלים 8 הרצליה פיתוח. קומה 2

09-9592520 / 09-9592555

שלום רב,
אבי בן 65 עם לחץ דם גבוה וסוכרת ביצע לפני כמה ימים דופלר צווארי בשל הרגשת לחץ וכאבים בצד ראש שמאל. מתשובת הבדיקה עולים הנתונים הבאים:
צד ימין-עורק משותף ועורק פנימי- לא נראתה הפרעה המודינמית.עורק חיצוני-ניראו פלאקים במוצא העורק ללא הפרעה המודינמית.
צד שמאל-עורק משותף ועורק חיצוני- לא נראתה הפרעה המודינמית. עורק פנימי- ניראו פלאקים מסויידים במוצא העורק הגורמים להיצרות של כ-20%-40%.
בשני הכיוונים עורק החוליות- כיוון וזרימה תקינים.
מה דעתך? מה הטיפול הדרוש? אשמח לתשובתך.
תודה רבה!
דנה.

שלום דנה,
ממליץ על מעקב בלבד.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האם ניאצין מהווה טיפול יעיל? כמה מיליגרם לקחת? האם להוסיף ויטמין K?
(בנוסף לסטטינים ואספירין)ץ
תודה לך על תשובתך.

שלום,
אנא פני לרופא מומחה לטיפול בשומנים בדם.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האם אפשרי להשיג לאחור טרשת עורקים?

שלום,
הדרך היחידה היא בעיקוב התהליך על ידי טיפול בגורמי הסיכון:סוכרת,עישון,יתר לחץ דם ,עודף משקל.........
בברכה,
דר' ארנון קורן

היי!
רציתי לשאול האם יש איזשהו סיכון בהעלמת נימים? הבנתי שאין דבר כזה העלמת נימים לנצח. אם כן אחרי כמה זמן הם מופיעים שוב?
אני רק בת 20, האם אני צעירה מדי בשביל זה?
תודה ויום טוב :)

שלום,
לנימים אין כל תפקיד בגופנו מלבד כיעור של הרגל.אין כל בעיה בהעלמת הנימים.הגורם להופעת נימים בגיל 20 הם ההורמונים הנשיים.מסיבה זו קיים סיכוי ניכר ליצירת נימים נוספים ב-30 השנה הבאות עד העלמות הווסת.במידה והנימים מפריעים לך,ניתן לטפל בהם ולהעלימם.מומלץ להגיע פעם בשנה לביקורת ולוודא באם הופיעו חדשים.בדיקה ללא טיפול -בחינם ,בדיקה עם טיפול-התשלום לפי המחירון באותה תקופה. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

זו פעם ראשונה שאני שומעת על טפול באמצעות גלי רדיו והייתי רוצה לשמוע
אם יש סכונים וכמה זה עולה ואם אפשר
לקבוע תור להתיעצות
0528883058

שלום,
בטיפול מחממים את הנימים באמצעות גלי רדיו וכך הם נעלמים.ניתן לבצע את הטיפול בכל מקום בגוף.הטיפול נקבע רק לאחר בדיקה. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

בתי אובחנה כחולת טאקאיסו בבדיקת דופלקס נמצאה הצרות של 50% בעורק תרדמה משותף ובעורק תרדמה פנימי בצד ימין היא מתלוננת על כאבים חזקים סובלת מנדודי שינה. כיצד ניתן לטפל במצב ולמי לפנות? בתודה מראש.

שלום אסתר,
הטיפול הלא ניתוחי במחלת טקיסו מבוצע על ידי ראומטולוג.אינני חושב שיש קשר בין הפרעות בשינה להצרויות בכלי הדם.
בברכה,
דר' ארנון קורן

אני מחפשת שמות של רופא מומחה לטרשת עורקים על מנת לקבל גם מידע אמין וגם טיפול "נורמלי" ומבוקר

שלום,
אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

אני בת 32 ואם לחמישה. יש לי ורידים כבר יותר משבע שנים עם שינויים בצבע העור וכאבים בעמידה ממושכת. הרופאה קבעה על פי us שצריך ניתוח אך אמרה שמכיון שאני מתכננת הריונות בעתיד אין ענין שאבצע עכשיו. שאלותי: 1) האם כדאי לדחות או ללכת על זה עכשיו? 2)האם יש טיפול להחזרת צבע העור הטיבעי? תודה רבה רבה.

שלום,
שינויים בצבע העור מעידים על מחלה ורידית מתקדמת.לדעתי את חייבת לעצמך לעצור עם ההריונות ולטפל בורידים.במידה ותמשיכי להרות יהיה לך קשה לטפל בילדיך וזה כמובן אינך רוצה. אשמח לראותך במרפאתי בכדי לנסות לעזור לך בהקדם האפשרי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

ד"ר קורן שלום,
בעבר ביררתי על טיפול להעלמת נימים באיזור הירך, אך הומלץ לי בשל היותי חולת סכרת נעורים, להמנע מטיפול בנימים ומכל סיבוך שיתכן שיגרם לי עקב כך. ברצוני לברר האם הטיפול בגלי רדיו לא מערב מתן חומר כימי, והאם הוא נטול סיבוכים שאני עלולה לפתח בגין הסכרת?
אודה לתשובתך.

שלום,
הטיפול בגלי רדיו איננו מעקב הזרקת חומר כימי אלא חימום עדין של הנימים.אינני רואה כל בעיה לבצע אותו במקרה שלך.חייבים רק לבדוק האם גודלם של הנימים מתאים לטיפול בגלי רדיו. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האם אחר העלמתם של הנימים זה לא חוזר

שלום,
בגיליים שעדין קיים מחזור יתכנו הופעת נימים אחרים במקומות שונים בגוף.בטיפול להעלמת נימים אני מטפל בתוצאה ולא בגורם.הגורם הם ההורמונים הנשיים שחיוניים לתפקוד היום יומי.זו הסיבה שיתכנו נימים נוספים. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

1000 שאלות גולשים בנושא: טיפול

Screen Shot 2018-10-16 at 1.00.01 AM.png