NULL

אובחנתי כמתאימה לטיפול לייזר (כמו צינטור)בורידיהרגליים. עד היום הבעיה היתה יותר אסטטית. עכשיו כואב לי לא רק כשאני עומדת אלא גם בישיבה.
האם יכול לקרות שמספר שנים לאחר הטיפול הבעיה שהיתה קודם תחמיר שתהיה נסיגה אפילו מהמצב בו אני נמצאת היום ?
האם עלולים להשאר סימנים אחרי טיפול הלייזר ? כמו התפרצויות של נימים וכתמים כחולים לתמיד ? תודה מראש על תשובתכם

שלום נאוה,
אינני מבין מדוע הרופא שהחליט על ניתוח הלייזר לא ענה על שאלתך.לאחר ביצוע של למעלה מ-600 ניתוח אנדולייזר אוכל לענות לך שהפעולה בטוחה עם אחוזי הצלחה גבוהים מאד ואין כמעט סיכוי להופעת דליות חוזרות.הסוד בטכניקה היא השליטה במכשיר הדופלקס אולטראסאונד שמלווה אותי לכל אורך הניתוח .לא נשארים סימנים לאחר הפעולה ואין התפרצות של נימים.אני מאחל לך הצלחה בניתוח. אשמח לראותך במרפאתי במידה ומתעוררות שאלות נוספות. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

dr_koren.jpg