NULL

אבי בן כ-70 לפני כשבועיים עבר צנתור והונחו 2 סטנטים.
הוא קיבל פלויקס למשך שנה.
בבדיקת דופלר צווארי שביצע אובחנה היצרות בצד שמאל של 71%-90%.
בהתייעצות עם רופא כירורג כלי דם הומלץ לאבי לבצע ניתוח בתוך כחודש וחצי.
שאלתי היא האם קיים סיכון בביצוע הניתוח בצוואר בעקבות נטילת פלויקס? ומהי מידת הסיכון?
אציין כי לאבי יש סכרת (מזה כ-6 שנים) שהנה מטופלת באמצעות כדורי גלוקומין...אשמח לחוות דעתך
ליאת

שלום ליאת אליה,
ניתוח קרוטיס בנוכחות טיפול בפלויקס יכל להיות מלווה בדימום יתר.יש צורך בהקפדה על עצירת דימומים בתום הניתוח.שאר מהלך הניתוח ללא שינוי.
בברכה,
דר' ארנון קורן

dr_koren.jpg