התייעצות

שלום דר קורן
לאבי היה אירוע מוחי לפני יומיים. בבדיקת סי טי אנגיו של המוח ואם אר אי גילוי שיש חסימה בעורקי הצוואר של 90% שגרם לאירוע המוחי. כרגע החולה מאושפז בהלל יפה . הרופאים המליצו על התערבות כ-12 ימים לאחר האירוע. אנון חברי קופ"ח כללית . נשמח לשמוע את דעתך ולהעביר אליך מסמכים רפואיים.
054-3318355

האתר אינו מהווה תחליף להתייעצות ישירה עם מומחה כלי דם / ורידים ואינו מהווה טיפול מכל סוג שהוא

לזימון תור ניתן ליצור קשר עם מירית מנהלת מרפאות מדיקורן בטלפון 054-9430008

לקביעת תור 24/7 ניתן להתקשר 053-9956682

medica מרכזים רפואיים - רמת החייל

רח' הברזל 28, רמת החייל, ת"א.

טלפון לזימון תורים - 2147*

מרכז רפואי הרצליה מדיקל סנטר
רחוב החושלים 8 הרצליה פיתוח. קומה 2

09-9592520 / 09-9592555

שלום,
שמי רפי רביב, אבי מאושפז מזה שלושה ימים לאחר TIA שני במספר, בבדיקת הדופלר נמצא היצרות של מעל 80% בצד ימין וכ 60% בצד שמאל. לאחר התייעצות עם רופא כלי דם אנו עומדים בפני בחירה בין שתי האפשרויות: ניתוח או צנתור.
נשמח לקבל את דעתכם המלומדת בהתחשב בעובדה שמצב בריאותו של אבי ירוד והוא סובל מהיסטוריה קרדיולוגית ענפה. תודה מראש, רפי.

שלום רפי רביב,
עליכם להתיעץ עם קרדיולוג לגבי הסיכון הניתוחי .במידה וקיים סיכון סביר הרי עדיף ניתוח על פתיחה עם בלון. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

מה המחיר של התייעצות?

שלום oksana,
מחיר התיעצות לחברי כללית מושלם הוא 100 ש"ח ובאופן פרטי המחיר הוא 800 ש"ח.
בברכה,
דר' ארנון קורן

אבי בן כ-70 לפני כשבועיים עבר צנתור והונחו 2 סטנטים.
הוא קיבל פלויקס למשך שנה.
בבדיקת דופלר צווארי שביצע אובחנה היצרות בצד שמאל של 71%-90%.
בהתייעצות עם רופא כירורג כלי דם הומלץ לאבי לבצע ניתוח בתוך כחודש וחצי.
שאלתי היא האם קיים סיכון בביצוע הניתוח בצוואר בעקבות נטילת פלויקס? ומהי מידת הסיכון?
אציין כי לאבי יש סכרת (מזה כ-6 שנים) שהנה מטופלת באמצעות כדורי גלוקומין...אשמח לחוות דעתך
ליאת

שלום ליאת אליה,
ניתוח קרוטיס בנוכחות טיפול בפלויקס יכל להיות מלווה בדימום יתר.יש צורך בהקפדה על עצירת דימומים בתום הניתוח.שאר מהלך הניתוח ללא שינוי.
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום
אני לא בטוחה שזה המקום - אבל שווה לנסות.
אני סובלת מvascular malformation בחלל הפה (פנים הלחי שקרוב לשפתיים) ומטופלת אצל רופא פה ולסת. הוא המליץ לי להוציא את הנגע בניתוח אבל יש סיכון שתהיה לי צלקת שתגלוש החוצה.
הייתי מעוניינת לדעת אילו טיפולים נוספים קיימים ובכלל..לאיזה רופא עליי לפנות להתייעצות?..
תודה

שלום,
פני לדר' בורבין בבית חולים לניאדו בנתניה
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום ד"ר,
מזה כשנה וחצי הנני סובל מכאבים ונפיחות בשוק רגל ימין.
לאחר מספר בירורים (דופלר ורידים, אולטרסאונד ו׳-אם.אר.איי) נקבע כי ישנה המנגיומה נרחבת (35 ס"מ באורך) המערבת את שרירי הסובך מאחור.
הומלץ לי לגשת להתייעצות ליחידה אורטופדיה אונקולוגית באיכילוב ע"מ לברר המשך טיפול.
באיכילוב הוסבר כי במצב זה אין אפשרות לנתח מאחר וההמנגיומה תשוב לגדול והומלץ להתחיל בהזרקות של אינטרפרון כמספר פעמים עד לכיווץ הגידול למצב בו לא יהיו שוב כאבים.
אשמח לשמוע דעתך בנושא והאם ישנה אפשרות נוספת לטיפול ?

שלום,
יש צורך לבצע צינטור לכלי הדם של הרגל על מנת לזהות את העורקים המזינים את ההמנגיומה.רק לאחר סגירת העורקים המזינים יש לשקול הוצאת ההמנגיומה אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

עשיתי בדיקת אולטראסאונד ונמצא טרומבוז שייתכן קיים כבר שנה
אני מקבלת היום קומדין מה התוצאה שאנו אמורים לקבל המסה של הקריש? ומה ימנע ממנו לטייל למקום אחר ?
מה הסיכון הכרוך בטיסה במצב בו אני מקבלת טיפול?
האם יש מקום בהתייעצות מומחה לכלי דם או להישאר בטיפול רופא משפחה

שלום ענת,
הקומדין לא ממיס קרישים אלא אמור למנוע יצירת קרישי דם חדשים.בטיסה קיים גורם מחמיר להופעת קרישי דם.ממליץ להתיעץ עם כירורג כלי דם לגבי המשך הטיפול.
בברכה,
דר' ארנון קורן

מעוניינת בהתייעצות מה רצוי עבורי טיפול בלייזר או הזרקה?
מה העלות של הטיפולים הנ"ל?

שלום עדנה,
יעוץ ראשון לחברי כללית מושלם -100 שקל ולקופות אחרות 800 שקל.בבדיקה הראשונה לפי הממצאים יוחלט על המשך הטיפול ומחירו.
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום רב.בעלי בגיל 60 מאובחן כחולה במחלת ארכנאודיטיס .(דלקת בעצבי הקאודה )סובל מאד מהמחלה עם תופעות הלוואי שלה.לפני מספר חודשים החל להתלונן על כאבים בעניים. במיוחד עין ימין.עם כאבים ברכות הראש .במיוחד רכה ימנית. רגישות חזקה לאור. בלילה יש לו הרדמות של אזור הפה.
בבדיקה של שדה הראייה התוצאה הייתה שישנה בעייה קשה .ואילו בבדיקה של לחץ תוך עיני הכל היה תקין .בבדיקת MRI מח נתגלו כלי דם מורחבים ומוגדלים והודגם מוקד היפראנטנסי בסדרות T2 בחומר הלבן הצמוד לטריגון משמאל..רופאת נוירו עניים הפנתה אותו לרופא פנימי בבה"ח שלאחר בדיקה החליט להמליץ על ביצוע ביופסייה של העורק הטמפורלי מ - 2 צידי הרכות. אני מבקשת את עזרתכם .בעלי חושש מאד מביצוע הביופסייה.והאם יש לכם איזה עצה לנסות להגיע לאבחון הבעייה .מבלי לבצע את הביופסייה.תודה מראש על תשובתכם.............

שלום,
ניתן לבצע דופלקס של העורק הטמפורלי.בכל מקרה הביופסיה נעשת בהרדמה מקומית ואיננה בעיה משמעותית.
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום דוקטור
בת 45 ליפני כ-25 שנים הודג'קינס בצוואר צד שמאל (טיפול הקרנות וכימוטרפיה.כיום בבדיקת דופלקס של הצוואר ימין ושמאל היצרות בינונית של העורק תרדמני פנימי והיצרות בינונית של העורק התרדמני חיצוני זרימה הפוכה של עורק חוליתי.בבדיקת CTA הדגימה חסימה של עורק התת בריחי משמאל קרוב למוצאו ,התחדשות זרימה בעורק התת בריחי ממקור עורק החוליות . היצרות לא משמעותית בעורקי התרדמה דו"צ. MRI מח ללא עדות לאוטם,בדיקה תקינה.בדופלר עורקי הידיים NIHI תוצאות הבדיקה ULN RAD BRACH AXA SC-P INNP,
ימין: 3 3
שמאל: 1-2 1-2
כאבים ביד שמאל בנקודה מסויימת הולכים וחוזרים עם הרגשת מלאות ביד
או בצוואר צד שמאל אחורי נוטה לכתף
כאבים מושכים.לטענת הרופאים הניתוח מסוכן לעומת הסימפטומים.נישארו סחרחורות מעטות בהטיית הראש.לציין עייפות.ברצוני לדעת מה דעתך האם כאבי הידיים יישארו או יעברו עם מתן האספירין והסימוביל שקיבלתי עקב כולסטרול לא רציני.האם אפשר לחיות במשך שנים עם ממצאים אלו?
יש מצב שהכאב בידיים נובע מסתימת ורידים שניתן להציל בדרך אחרת מהניתוח שהרופאים טוענים שהינו מסוכן.האם אתה ממליץ בבדיקות נוספות? לצערי אני נשארת עם כל החבילה ללא סיוע.
אודה לך אם תענה לשאלותי
מקווה שתוכל לעזור לי
בכבוד רב
דנית.

שלום,
אשמח לראותך במרפאתי עם כל הבדיקות לצורך בדיקה פיזיקלית ולצורך עיון במסמכים. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

דר' קורן שלום,
אני בת 55. מזה כשנה בצקות בקרסוליים ובשוקיים. מרגישה צריבה בקרסוליים בגב כף הרגל ומעט בשוקיים. כמו כן שמתי לב לאי סימטריה בצוואר. יש לי באזור הירכיים נראה כמו צלוליטיס, וגם מעט בבטן.
ערכתי הרבה בדיקות:
אקו לב - תקין
דופלקס ורידי הרגליים - תקין
אולטראסאונד בטן ודרכי שתן כולל מפשעות - תקין
דופלר קרוטיס - תקין
סונר צוואר - בלוטת מגן אינה מוגדלת. מוקד היפואקואי 0.3 ס"מ באונה שמאלית. פרט לכך מרקם תקין. ללא לימפאדנופתיה צווארית בלוטות רוק תקינות.
מיפוי עצמות- קליטה מוגברת קלות בקרסול שמאל טיביו-טלרי (שינויים ארטריטיים). אי סדירות קלה בקליטה בעמוד שדרה מותני תחתון היכולה לנבוע משינויים ניווניים.
אולטראסונד קרסול שמאל - תקין
צילום קרסול שמאל וברכיים - תקין
צילום חזה - תקין
בדיקות דם: ס.דם תקין. ש.דם - 44.
פרוטאין טוטאל, אלבומין, חומצה אורית , tsh, c1, ana, dna ab, rf, crp, ואיסוף שתן למיקרואלבומין - הכל תקין.
התייעצות אצל ראומטולוג - תקין
אני מתנצלת על אורך הפניה...
כיצד עלי להתקדם מכאן? מה זה יכול להיות?
תודה רבה מראש על תשובתך

שלום,
עברת בירור מעמיק ויסודי.הייתי משלים על ידי לימפוגרפיה איזוטופית.
בברכה,
דר' ארנון קורן

23 שאלות גולשים בנושא: התייעצות

Screen Shot 2018-10-16 at 1.00.01 AM.png