אחוזי הצלחה

מהו אחוז המקרים בו יש להשלים את הניתוח ע"י הוצאת הוריד או הזרקת קצף?

שלום משה אשכנזי,
באחוזים גבוהים אני משלים את הניתוח בכריתות דרך חור מחט.תוך כשעה הבעיה של כל הרגל נפתרת על הצד הטוב ביותר.לפי הבנתי בנסיון של למעלה מ-800 ניתוחים זהו חלק מהניתוח.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האתר אינו מהווה תחליף להתייעצות ישירה עם מומחה כלי דם / ורידים ואינו מהווה טיפול מכל סוג שהוא

לזימון תור ניתן ליצור קשר עם מירית מנהלת מרפאות מדיקורן בטלפון 054-9430008

לקביעת תור 24/7 ניתן להתקשר 053-9956682

medica מרכזים רפואיים - רמת החייל

רח' הברזל 28, רמת החייל, ת"א.

טלפון לזימון תורים - 2147*

מרכז רפואי הרצליה מדיקל סנטר
רחוב החושלים 8 הרצליה פיתוח. קומה 2

09-9592520 / 09-9592555

שלום! שמי ורד אני אמא לשניים מההריונות יצאו לי ורידים לא בולטים ונימים כחולים קטנים ברגליים רציתי לשאול אם אפשר לטפל בזה ואם יש 100אחוזי הצלחה בטיפול?
אה ורציתי לציין שאני חודשיים אחרי לידה..

שלום ורד נתנוב,
ניתן להעלים את הורידים.מומלץ להגיע 3 חודשים לאחר הלידה.אני מסתפק ב98% אחוזי הצלחה. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום שמי ורד בת 20 אמא לילד ועוד אחד בדרך, רציתי לברר בבקשה אם יש טיפול להעלמת ורידים ונימים ברגליים עקב ההריון שעברתי ועוברת והאם יש אחוזי הצלחה?
אשמח אם אקבל מענה בהקדם....
תודה

שלום ורד,
אנא הגיעי לבדיקה 3 חודשים לאחר הלידה.בשלב זה בדיקת הדופלקס עדכנית וניתן להחליט יחדיו על הטיפול האופטימלי.
בברכה,
דר' ארנון קורן

יצא לי לראות חלק מתכנית טלויזיה בה דיברו על העלמת ורידים באמצעות לייזר חיצוני בלבד ואחוזי הצלחה גדולים ללא התערכות פנימית (כמו האנדולייזר הזה למשל..)
אילו פרטים נוספים אפשר לקבל על הטיפולים בלייזר חיצוני והאם הטיפול כואב?

שלום חן,
אינני יודע היכן שמעת על הטיפול.הטיפול מאד כואב התוצאות ברגלים לא טובות ובפנים כן.הטיפול ממושך ולעיתים חיבים לחזור עליו מספר פעמים.אני מעדיף באופן מוחלט את הההזרקות לנימים.באותם מיקרים שהנימים קטנים מאד יש לשקול טיפול בלייזר עורי.במקרה זה המלצתי דר' משה לפידות מHMC .
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום רב!
בבדיקת דופלקס ורידי רגליים-אי ספיקה בספנה ארוכה בשתי הרגליים.אי ספיקה בספנה קצרה ברגל ימין בלבד.
יש לציין שלפני 5 שנים עברתי הזרקות עם קצף בהנחיית U.S והבעייה נפתרה,כבר מהטיפול הראשון היה שיפור עצום באיכות חיי.
אשמח לדעת:
1.האם סדרה נוספת של טיפולים יכולה הפעם לפתור את הבעייה לצמיתות?
2.האם מצב זה נחשב למחלת כלי דם?
3.אני שוקלת לקחת תוסף מזון שיש איסור לאנשים עםCARDIOVASCULAR DISEASE לקחת.האם איסור זה תקף גם לגביי?
תודה רבה

שלום ענת,
בדיקת הדופלקס מעידה על כשלון הטיפול בהזרקות מכיוון שקימת אי ספיקה בספנות.המלצתי פתרון חדיש יותר עם אחוזי הצלחה של כ-98% -אנדולייזר. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

שלום לרופא
באתר שלך נרשם החומר המוזרק עלול להגיע גם לורידים עמוקים יותר, ובכך לגרום לפקקת עמוקה.
מה ההסתברות לכך? מה הנזק מפקקת זו?
האם יש גם סיכון טרומבוזיס? מה ההסתברות?
תודה

שלום שפירא גד,
בידיים מיומנות מדובר באחוזים נמוכים מאד.למרות זאת אני ממליץ על טיפול בלייזר תוך ורידי אשר מהווה פעולה בטוחה יותר,מדויקת יותר ועם אחוזי הצלחה גבוהים יותר. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 037557111, הרצליה - 099592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

מהו אחוז המקרים בו יש להשלים את הניתוח ע"י הוצאת הוריד או הזרקת קצף?

שלום משה אשכנזי,
באחוזים גבוהים אני משלים את הניתוח בכריתות דרך חור מחט.תוך כשעה הבעיה של כל הרגל נפתרת על הצד הטוב ביותר.לפי הבנתי בנסיון של למעלה מ-800 ניתוחים זהו חלק מהניתוח.
בברכה,
דר' ארנון קורן

מה הסיכונים בטיפול ליזר תוך ורידי ברגל.
האם יכולים להווצר קרישי דם בזמן הטיפול או אחריו, האם יש סיכון לחולי לב
האם יכול להיות מצב שהוריד לא נספג והוא גורם לדלקות או לבעיות חדשות.
מה תופעות הלוואי אחרי מספר שנים ?

שלום ישראל גפן,
קיים בעולם נסיון של 15 שנה בטיפול בלייזר תוך ורידי עם אחוזי הצלחה של 97-98% .הנסיון שלי 5 שנים עם אחוזי הצלחה דומים.כלומר הוריד נעלם ונספג תוך 4-6 חודשים מהפעולה.אין הופעת קרישי דם מכיוון שהוריד ניזוק מהפעולה ולא נשאר בו חלל .אין סיכון לחולי לב אלא מומלץ בשל ההרדמה המקומית. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

ד"ר שלום בעלי עשה בידיקת דופלר במכון מור ויש לא בעיה קורוטיס צד ימין 80 90 אחוז פנימי ו25 49 אחוז חיצוני צד שמאל 70% 80%פנימי 50% 60%חיצוני נאמר לנו שצריך לבצע ניתוח אבל קיבלנו הסבר שיש תופעות מאוד מפחידות במהלך הניתוח השאלה היכן יש צוות רופאים באזה בית חולים הכי טוב לבצע את הניתוח שיש להם אחוז הצלחה אנחנו חיים בחרדה אשמח אם תעזור לנו תודה מראש

שלום מ ע,
אכן אני מסכים שקימת אינדקציה חד משמעית לניתוח.הנכם מוזמנים לעבור את הניתוח בבית החולים בילינסון.יש לנו אחוזי הצלחה גבוהים אולם תמיד יש את הסיכון של 1-2% לקבלת ארוע מוחי בניתוח עצמו. אשמח לראותך במרפאתי. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

האם לאחר התמוססות הוריד הספנה הגדולה שבה יש אי ספיקה-אכן זה סופי ולא אצטרך נתוח נוסף?מה אחוזי הצלחה?
האם באותו נתוח מעלימים לי גם נימים סגולים או זה לא שייך?מדוע עדיף נתוח בלייזר יקר מנתוח קונבנציונלי?מה השיטה של הקצ:

שלום זהבה,
ההצלחה בניתוח אנדולייזר מגיעה ל98% .בניתוח לא מטפלים בנימים הקטנים אלא בכל התפצלויות הספנות בנוסף לספנות עצמן.הניתוח מבוצע בהרדמה מקומית,שחרור מידי הביתה ללא צלקות וחזרה מידית לשגרה.כל התנאים האלה לא קיימים הניתוח רגיל(הצלחה בניתוח סטריפינג 80% בלבד!)
בברכה,
דר' ארנון קורן

אובחנתי כמתאימה לטיפול לייזר (כמו צינטור)בורידיהרגליים. עד היום הבעיה היתה יותר אסטטית. עכשיו כואב לי לא רק כשאני עומדת אלא גם בישיבה.
האם יכול לקרות שמספר שנים לאחר הטיפול הבעיה שהיתה קודם תחמיר שתהיה נסיגה אפילו מהמצב בו אני נמצאת היום ?
האם עלולים להשאר סימנים אחרי טיפול הלייזר ? כמו התפרצויות של נימים וכתמים כחולים לתמיד ? תודה מראש על תשובתכם

שלום נאוה,
אינני מבין מדוע הרופא שהחליט על ניתוח הלייזר לא ענה על שאלתך.לאחר ביצוע של למעלה מ-600 ניתוח אנדולייזר אוכל לענות לך שהפעולה בטוחה עם אחוזי הצלחה גבוהים מאד ואין כמעט סיכוי להופעת דליות חוזרות.הסוד בטכניקה היא השליטה במכשיר הדופלקס אולטראסאונד שמלווה אותי לכל אורך הניתוח .לא נשארים סימנים לאחר הפעולה ואין התפרצות של נימים.אני מאחל לך הצלחה בניתוח. אשמח לראותך במרפאתי במידה ומתעוררות שאלות נוספות. ניתן לצור קשר בטלפונים: רמת-גן - 03-7557111, הרצליה - 09-9592555.
בברכה,
דר' ארנון קורן

12 שאלות גולשים בנושא: אחוזי הצלחה

Screen Shot 2018-10-16 at 1.00.01 AM.png